Aanmelden

Wanneer u belt om uw kind aan te melden, vraag ik kort naar de  hulpvraag. Er is een wachtlijst. De wachttijd is ongeveer 4 maanden (update januari 2024) en afhankelijk van uw en mijn agenda. Door de toename van het aantal aanmeldingen is er momenteel een aanmeldstop voor kinderen die buiten Hoogvliet wonen. Excuses voor het ongemak.
Kinderen die worden doorverwezen door de orthodontist of tandarts voor afwijkend mondgedrag en slikken, voorafgaand aan een beugeltraject kunnen doorgaans sneller terecht. Deze kinderen worden meestal op maandagmiddag ingepland tijdens het OMFT-uur van 16:00 tot 17:00 uur.

Bij schoolgaande kinderen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met het rooster en/of de activiteiten in de klas. Kinderen onder de 4 jaar zien we bij voorkeur in de ochtend. Voor scholen is het zelden een probleem als u uw kind voor logopedie uit de klas haalt.

Voor de eerste afspraak vraagt u een verwijsbrief aan huisarts, specialist, jeugdarts van het consultatiebureau, tandarts of orthodontist. Een brief van de leerkracht is geen verwijsbrief. Heeft u een brief van de leerkracht? Bewaar hem goed en breng hem mee op de eerste afspraak.
Vanaf 2024 is geen verwijsbrief meer nodig.  Lees meer

Aanmelden kunt u op verschillende manier doen:
Telefoon: 06 38 200 655
Spreek eventueel duidelijk uw naam en uw telefoonnummer in.

Mail        : klik hier
Vergeet niet uw telefoonnummer erbij te zetten.

Via het contactformulier op de site.

U krijgt dezelfde of de volgende werkdag een reactie.