Aanmelden

Wanneer u belt om uw kind aan te melden, vraag ik kort naar de  hulpvraag. Er is een wachtlijst. De wachttijd is 3 tot 5 maanden en afhankelijk van uw en mijn agenda. Door de toename van het aantal aanmeldingen is er momenteel een aanmeldstop voor kinderen die buiten Hoogvliet wonen. Excuses voor het ongemak.

Bij schoolgaande kinderen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met het rooster en/of de activiteiten in de klas. Kinderen tot 6 jaar worden meestal in de ochtenduren behandeld. Vanaf 6 jaar (groep 3) wordt de afspraak zoveel mogelijk ’s middags ingepland om de belangrijke vakken in de ochtend niet te missen. Afhankelijk van uw situatie en voorkeur kan hier eventueel van af worden geweken. Voor scholen is het zelden een probleem als u uw kind voor logopedie uit de klas haalt.

Voor de eerste afspraak vraagt u een verwijsbrief aan huisarts, specialist, jeugdarts van het consultatiebureau, tandarts of orthodontist. Een brief van de leerkracht is geen verwijsbrief. Heeft u een brief van de leerkracht? Bewaar hem goed en breng hem mee op de eerste afspraak.

Aanmelden kunt u op verschillende manier doen:
Telefoon: 06 38 200 655
Spreek eventueel duidelijk uw naam en uw telefoonnummer in.

Mail        : klik hier
Vergeet niet uw telefoonnummer erbij te zetten.

Via het contactformulier op de site.

U krijgt dezelfde of de volgende werkdag een reactie.